Napractiva - Täbys naprapat - Bästa naprapat i Täby - Logga - Vit - 80x79

Akupunktur Täby

Stå emot och övervinn sjukdomar!

Akupunktur Täby

Akupunktur, Tjänster

Med vår evidensbaserade akupunktur kan du stå emot och övervinna många sjukdomar – även i de fall där andra behandlingar du kanske testat inte fullt ut kunnat hjälpa dig! Här hos oss på Napractiva – Täbys naprapat hittar du i synnerhet bästa akupunktur i Täby & Storstockholm, för snabb hjälp med många hälsoproblem! Akupunkturen utvecklades för tusentals år sedan inom de teoretiska grunderna för traditionell kinesisk medicin och uppdaterades, samt förfinades sedan ytterligare tack vare västerländska vetenskapliga framsteg och evidensbaserad medicin. Alla dessa implementerades och används i dagens akupunktur – vilket gör akupunkturen till en speciell, unikt effektiv behandlingsform, som brukar hjälpa även när andra behandlingsformer inte kan göra det. Ordet akupunktur kommer annars från latinets ”acus”, som betyder nål, och ”punktion”, som betyder punktering. Med akupunktur kan vi bl a förebygga och bota sjukdomar, samt även stoppa, vända om och stabilisera många olika obalanser som kan uppstå i kroppen på grund av ärftlighet eller livsstil.

Du kan enkelt boka bästa akupunktur i Täby genom att klicka på knappen ’Boka tid’ strax nedan eller till höger! Napractiva – Täbys naprapats kunniga & proffsiga naprapater tillhandahåller kompletta, holistiska & trygga naprapatbehandlingar i Täby och även bästa massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching & friskvård för personal i hela Täby med omnejd. Varmt välkommen!

BOKA TID
Akupunktur Täby: Terapeutiska effekter

Napractiva – Täbys naprapats akupunktur i Täby har terapeutiska effekter både lokalt och generellt, vid smärtsamma och icke-smärtsamma patologier. Evidensbaserad medicin har bekräftat att de nålstimulerade muskel- och sensoriska nervcellerna skickar ett meddelande till det centrala nervsystemet (hjärnan och ryggmärgen) vilket orsakar frisättning av endorfiner och andra neurotransmittorer (kemiska element i kropp som modifierar nervcellers impulser). Detta hjälper till att blockera ankomsten av smärtmeddelandet till hjärnan och har även andra reglerande effekter. Detta sätt att arbeta ser akupunkturmeridianer som platser för att stimulera nerver, muskler och bindväv. Vissa tror att denna metod stimulerar kroppens naturliga smärtstillande medel. Denna behandlingsform används därför ofta för att lindra smärta och obehag i samband med en mängd olika sjukdomar och tillstånd – då det är riktigt effektivt vid just sådana besvär, även när annat inte hjälper.

Akupunkturen förklaras också som en teknik för att balansera flödet av energi eller livskraft. Genom att föra in nålar i specifika punkter på dessa meridianer ser man att energiflödet återbalanseras. Det finns hundratals akupunkturpunkter längs kroppens 14 energibärande meridianer. Akupunktur fungerar främst genom att sända signaler via de myofasciala kedjorna (meridianerna). Kinesiska läkare från 1500-talet använde termen ”Qi” (uttalas ”chee”) för att beskriva energin som cirkulerar genom meridianerna. Sjukdomar orsakas av en störning av Qi, vilket orsakar en obalans i energin – som akupunkturen effektivt kan korrigera.

Akupunktur Täby: Så många fördelar!

Akupunktur är en traditionell kinesisk medicinsk behandlingsmetod som har funnits i över 2 000 år. Metoden bygger på att tunna nålar placeras på specifika punkter på kroppen för att stimulera kroppens självläkningsförmåga. Hos Napractiva – Täbys naprapat hittar du endast välrenommerade akupunktörer som erbjuder professionella behandlingar av absolut högsta kvalitet och med absolut bästa resultat. Se gärna våra recensioner längst ned till vänster för att försäkra dig om det!

Akupunktur har gång på gång visat sig vara effektiv för att lindra smärta och behandla en mängd olika sjukdomar och tillstånd. Det fungerar alltså genom att nålarna placeras på specifika punkter på kroppen för att stimulera nervsystemet och förbättra blodcirkulationen. Genom denna stimulering kan kroppen producera naturliga smärtlindrare, vilket kan lindra smärta och även behandla många olika besvär.

Akupunktur har också visat sig vara effektiv för att förbättra hälsan på andra sätt. Till exempel kan akupunkturbehandling hjälpa till att minska stress och ångest, förbättra sömnen och matsmältningen, samt öka energin. Dessa fördelar uppnås genom att akupunkturbehandling alltså hjälper till att balansera energiflödet i kroppen och förbättrar kroppens naturliga självläkningsförmåga.

Det finns många olika sjukdomar och tillstånd som effektfullt kan behandlas med akupunktur, såsom t ex: nacksmärta, nackvärk, ont i nacken, nackspärr, huvudvärk, spänningshuvudvärk, migrän, axelsmärta, axelvärk, smärta i hand, handled & armbåge, musarm, tennisarmbåge, ryggont, ryggsmärta, ont i ryggen, ryggskott, knäsmärta, löparknä, höftsmärta, höftvärk, ischias, fotsmärta, smärta i fotled, hälsporre, idrottsskador, muskelspänningar, PMS, artrit och sömnlöshet. Akupunkturbehandling kan i synnerhet vara ett perfekt alternativ för patienter som vill undvika läkemedel eller kirurgi.

Det är viktigt att notera att akupunkturen är en säker behandlingsmetod när den utförs av en kvalificerad och erfaren akupunktör. Även om biverkningar är sällsynta, kan de ibland inkludera trötthet, lätta blåmärken eller ömhet vid nålplaceringen. Din akupunktör hos oss diskuterar alla eventuella biverkningar och svarar gärna på alla frågor du kan ha före, under och efter behandlingen!

Vår akupunktur i Täby utförs alltid av en kvalificerad och erfaren akupunktör som säkerställer att du kan dra full nytta av alla fördelar med akupunktur, vilket kommer rejält förbättrar din hälsa och livskvalitet!

Vid en akupunkturbehandling går din akupunktör igenom din medicinska historik och utvärderar dina symtom för att utveckla en behandlingsplan som är specifik för dig. Under själva behandlingen kommer akupunktören att placera tunna nålar på olika punkter på kroppen. Nålarna lämnas kvar i kroppen i en viss tid, vanligtvis mellan 20 och 40 minuter. Under denna tid kan du känna dig avslappnad och till och med somna.

Akupunkturbehandlingar är vanligtvis smärtfria, även om vissa patienter kan känna en viss stickande eller brännande känsla när nålarna placeras på kroppen. Vissa patienter upplever också en känsla av avslappning och frigörelse av spänningar under behandlingen.

Många patienter söker sig till akupunkturbehandling hos oss främst för att lindra smärta och generellt förbättra sin hälsa. Det finns flera fördelar med att välja akupunktur för smärtlindring jämfört med traditionella smärtmediciner. Till exempel kan akupunkturbehandlingar ha färre biverkningar än smärtmediciner och kan ge en mer långvarig lindring av smärta. Dessutom kan akupunkturbehandlingar bidra till att minska användningen av smärtmediciner och andra läkemedel – eller helt sluta med sådana.

En annan fördel med akupunktur är att det kan i synnerhet hjälpa till att förbättra sömnen. Sömnlöshet är ett vanligt problem för många människor, och det kan ha stora negativa effekter på hälsan. Forskning har visat att akupunkturbehandlingar kan bidra till att drastiskt förbättra sömnen genom att eliminera stress och ångest, samt starkt främja avslappning och harmoni, invändigt och utvändigt.

Flera studier har också visat att akupunkturbehandlingar kan hjälpa till att minska svår stress och ångest speciellt. Enligt kinesisk medicin är stress och ångest just en obalans i kroppens energiflöde. Genom att balansera energiflödet kan akupunkturbehandlingar hjälpa till att minska eller helt eliminera skadlig stress och ångest, samt drastiskt förbättra humöret.

En annan fördel med akupunktur är att det kan hjälpa till att förbättra matsmältningen. Många patienter söker sig också till akupunkturbehandling för att behandla matsmältningsproblem, såsom IBS och sura uppstötningar. Genom att placera nålar på specifika punkter på kroppen kan akupunkturbehandlingar hjälpa till att lindra matsmältningsbesvär och förbättra matsmältningen.

Akupunkturen kan även hjälpa till att förbättra din blodcirkulation. Enligt kinesisk medicin är blodcirkulationen viktig för att bibehålla god hälsa och för att förebygga sjukdomar. Genom att placera nålar på specifika punkter på kroppen kan akupunkturbehandlingar hjälpa till att förbättra blodcirkulationen och främja god hälsa.

Akupunktur har också visat sig vara mycket effektiv för att behandla huvudvärk, spänningshuvudvärk och migrän. Enligt kinesisk medicin är speciellt  huvudvärk, spänningshuvudvärk och migrän orsakade av obalanser i kroppens energiflöde. Genom att balansera energiflödet kan akupunkturbehandlingar hjälpa till att lindra även huvudvärk, spänningshuvudvärk och migrän.

Vidare fördel med akupunktur är att den även kan hjälpa till att förbättra immunförsvaret. Forskning har visat att akupunkturbehandlingar kan bidra till att öka produktionen av vita blodkroppar, som är mycket viktiga för att bekämpa infektioner och sjukdomar. Genom att förbättra immunförsvaret kan akupunkturbehandlingar bidra till att förbättra hälsan och förebygga sjukdomar.

Slutligen kan även nämnas att akupunkturbehandlingar bidrar till att förbättra rörligheten och lindra ledvärk. Genom att placera nålar på specifika punkter på kroppen kan akupunkturbehandlingar hjälpa till att minska inflammation och förbättra rörligheten i leder. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer som lider av t ex artrit eller andra ledrelaterade sjukdomar.

Akupunkturen är sålunda en riktigt säker och unikt effektiv behandlingsmetod som kan hjälpa till att bl a: lindra smärta, förbättra hälsan och minska stress och ångest. Om du söker efter bra akupunktur i Täby har du hittat den bästa! Genom att välja våra erfarna akupunktörer kan du säkerställa att du får den bästa möjliga vården.

Att välja rätt akupunktör är viktigt för att uppnå de bästa resultaten från din behandling. Innan du väljer en akupunktör är det viktigt att du gör din forskning och läser recensioner från andra patienter. Du kan också be om rekommendationer från din primärvårdsläkare eller från andra patienter som har genomgått akupunkturbehandlingar. Genom att välja en skicklig akupunktör garanteras du således bästa möjliga behandling och långvarig effekt!

Akupunktur Täby: Hur fungerar vår akupunktur?

Napractiva – Täbys naprapats akupunktur i Täby stimulerar kroppens förmåga att stå emot och övervinna många sjukdomar eller besvär, genom att korrigera obalanser i kroppen, samt hjälper även kroppen att producera kemikalier som minskar eller eliminerar smärtsamma förnimmelser. Akupunktur innebär att man för in mycket fina nålar i huden, på strategiska punkter på kroppen för att behandla smärta. Dessa punkter har specifika neuro-anatomiska platser som ger dem specifika neurobiologiska effekter. Idag har vetenskaplig forskning återupptäckt de gamla begreppen banor och energimeridianer, vilket ger grunden för akupunkturens fysiologiska mekanismer och möjliggör utvecklingen av en rad åtgärder som förklarar fördelarna som uppnås i klinisk praktik.

Vid en akupunkturbehandling går din akupunktör igenom din medicinska historik och utvärderar dina symtom för att utveckla en behandlingsplan som är specifik för dig. Under själva behandlingen kommer akupunktören att placera tunna nålar på olika punkter på kroppen. Nålarna lämnas kvar i kroppen i en viss tid, vanligtvis mellan 20 och 40 minuter. Under denna tid kan du känna dig avslappnad och till och med somna.

Akupunktur Täby: Lite mer om vår akupunkturbehandling

I den första konsultationen försöker vi fastställa den patologi som patienten presenterar genom ett noggrant anamnesformulär, observation, palpation och utforskning. Det är mycket viktigt att ordentligt förstå de symptom som patienten presenterar och därför ställer våra akupunktörer flera viktiga frågor vilka säkerställer korrekt diagnos och bästa tänkbara behandling av sjukdomen. När det eller de patologiska mönstren som påverkar patienten har identifierats bestäms den terapeutiska principen, lämpliga punkter och akupunkturmetoden.

Under Napractiva – Täbys naprapats akupunktur sätts mycket fina nålar in i specifika punkter på kroppen. Införandet av nålarna orsakar vanligtvis inte mycket obehag eller smärta. Vi på Napractiva – Täbys naprapat har en unik stil att använda akupunktur. Vi kombinerar aspekter av österländska och västerländska metoder för att avgöra vilken typ av akupunktur som är bäst för just dig. Vi undersöker kroppen för att lokalisera reaktiva områden och muskelförträngningar. Punkter väljs ut och stimuleras för att behandla symtomatiska områden baserat på akupunkturteoretiska relationer mellan meridianer. Vi hittar och avaktiverar även ”triggerpunkter” med hjälp av en avancerad nålteknik. Dessa punkter är extremt vanliga vid smärttillstånd och kan orsaka smärta och andra symptom på dysfunktion i nästan allas liv, vid ett eller annat tillfälle.

Besöket tar cirka 60 minuter och en gemensam behandlingsplan för ett enstaka problem skulle kunna bestå av en behandling per vecka eller varannan vecka. Antalet akupunkturbehandlingar beror på tillståndet som behandlas och dess svårighetsgrad. I allmänhet är det vanligt att man får sex till åtta akupunkturbehandlingar.

Akupunktur Täby: Under akupunkturbehandlingen

Akupunkturpunkterna finns på alla delar av kroppen. Ibland är de lämpliga punkterna mycket långt från smärtområdet.

Under vår akupunktur i Täby sätts akupunkturnålarna in på olika djup, på strategiska punkter i kroppen. Nålarna är väldigt fina, så patienten känner ingenting när de går in. Vid en typisk behandling används mellan 5 och 15 nålar. Akupunktören kan försiktigt flytta eller rotera nålarna efter att ha placerat dem, eller applicera värme eller milda elektriska impulser på dem. I de flesta fall sitter nålarna på plats i 20 till 40 minuter medan du ligger och slappnar av.

Efter akupunkturbehandlingen känner vissa sig avslappnade och andra känner sig energiska, men alla svarar inte på denna behandling. Om dina symtom inte börjar förbättras inom några veckor kanske akupunktur inte är rätt för dig just då. Det finns dock många studier som tyder på att akupunkturen brukar hjälpa när inget annat kan – och det är också det vi ser hos oss. Akupunkturen är trygg och har få biverkningar – därför definitivt värt ett försök, speciellt om du har svårt att hantera smärta med mer konventionella metoder.

Akupunktur Täby: Vilka tillstånd behandlas med akupunktur?

Även om akupunkturen inte är en ”bota allt” behandling, är den mycket effektiv vid behandling av många sjukdomar och tillstånd. Akupunktur är som mest effektiv vid behandling av kronisk smärta, såsom huvudvärk, mensvärk och smärta i nedre delen av ryggen, nacken eller musklerna. Det kan också användas för att behandla artrit och repetitiva ansträngningar.

Det finns många studier som visar att akupunktur kan lindra smärta. Dessutom kan behovet av smärtlindrande läkemedel minska betydligt med hjälp av akupunkturen.

Akupunktur kan, bland annat, hjälpa vid följande besvär:

 • spänningshuvudvärk
 • ont i ländryggen
 • smärta vid förlossning
 • ledbesvär
 • inflammatoriska sjukdomar
 • smärtlindring efter en operation
 • med många fler

Akupunktur förbättrar också immunförsvarets funktion (kroppens försvarssystem mot sjukdomar). En av fördelarna med akupunktur är att förekomsten av biverkningar är betydligt lägre än för många läkemedel och mediciner eller andra accepterade medicinska procedurer för samma tillstånd.

Akupunktur har också en mycket lugnande effekt. Du kan känna dig väldigt avslappnad efter en behandling och det är viktigt att inte överanstränga dig. Antalet akupunkturbehandlingar beror på varje persons tillstånd och hur de svarar på akupunktur. En akupunktursession tar vanligtvis inte bort smärtan. En session varje vecka i fem till sex veckor är det normala behandlingsförloppet, men ibland kan det också gå snabbare att få riktigt fin effekt.

Akupunktur Täby: Vilken smärta kan behandlas med akupunktur?

Idag är vår akupunktur i Täby dessutom en mycket användbar kompletterande behandling för många hälsoproblem. I akuta fall ger vår akupunkturbehandling snabb effekt, men de sjukdomar som vi vanligtvis behandlar är kroniska.

Akupunktur har visat sig vara mycket effektivt för behandling av smärta i olika aspekter enligt Världshälsoorganisationen och detta har också publicerats i vetenskapliga tidskrifter. Denna grupp av smärtor leds av huvudvärk, spänningshuvudvärk & migrän. Studier visar att den verkar positivt även vid led- och muskelvärk. Ryggsmärtor är ett mycket viktigt kapitel, samt också cervikal och ländryggsmärta, axelvärk, armbågssmärta och tennisarmbåge. Ett annat viktigt avsnitt skulle vara neuralgisk smärta och postoperativ smärta. Akupunktur är också mycket effektivt vid förlossningssmärta och slutligen belyses akupunkturens roll vid behandling av cancersmärta, då den behandlar biverkningar av strålbehandling och kemoterapi hos sådana patienter.

Forskningsarbete pågår för närvarande om akupunkturs biologiska verkningsmekanismer i människokroppen: smärtstillande, antiinflammatoriska och antidepressiva. Utöver studier av dess effekt och effektivitet vid ett flertal sjukdomar och hälsoproblem är syftet framför allt att uppnå dess integrering i konventionell medicin.

Kan akupunktur ibland vara olämplig?

Ja, exempelvis: 

 • Om du har en ökad blödningsrisk eller tar blodförtunnande läkemedel
 • Om du har lymfödem
 • Om du är gravid i vecka 0–13
 • Om du är patient med pacemaker
 • Om du har en tatuering eller en infektion där nålarna ska sättas
 • Om du är allergisk mot nickel eller krom
 • Om du har stor rädsla för nålar

Annars rekommenderas vår akupunktur i Täby som en trygg och effektiv lösning på dina hälsoproblem!

Varmt välkommen!

Akupunktur Storstockholm: Boka på din ort
Google Recensioner
4.9
219 recensioner
×
js_loader

Napractiva Rehab

Taggar

Akupunktur Täby

v

Nöjda kunder

"Fantastiskt bemötande och mycket nöjd redan efter första behandlingen av nacke och rygg. Förtroendeingivande och mycket professionell. Med skador och operationer känner jag att jag hittat 'rätt'. Tack!"

Jenny Wallin

Kund

"Proffs 👍"

Maria-Paz Sundberg

Kund

"Otroligt vänligt och bra bemötande. Proffsigt rakt igenom! Mina besvär jag hade med nacke och arm är nu borta."

Dimitris Dim

Kund

"Professionell och personlig. Bra bemötande och utförande avgör. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt!"

Lisa Mellgren

Kund

"Jag har haft reumatoid artrit i många år. En dag såg jag en annons på Facebook om att Napractiva botar olika smärtor. Jag provade det och redan efter fem pass känner jag en stark förbättring. Jag minskade antalet tabletter från flera om dagen till en. Jag mår bra, jag kan leva och arbeta normalt utan smärta. Jag vill säga ett stort tack till Julian. Han utför mirakel."

Rima Pukeniene

Kund

"Den absolut bästa naprapaten jag besökt, kan definitivt rekommendera Julian till alla som söker en erfaren, professionell och engagerad person som verkligen kan sitt yrke. Kommer definitivt tillbaka!"

Reanwar Asaad Ali

Kund

"Jag har haft ryggproblem i snart 3 år, gått till olika naprapater, varit till Fascia kliniken, sjukgymnaster via vården, till slut skrev sjukvården ut mig med 'Vi kan inte göra mer, du får lära dig leva med dina rygg besvär'. Jag fick sedan tips på Julian och Napractiva. Har varit där några gånger nu och varenda gång kommer jag ut som en ny människa. Känner att jag äntligen är på väg att få bukt med mina ryggproblem."

Heba El Sheemy

Kund

"Lätt att hitta platsen. Det hjälpte mycket redan på en gång. 👍🏽 Jag är mycket nöjd."

Senait Misgina

Kund

"Efter år av smärtor i nacken och besök hos ett antal naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer så hade jag tappat hoppet. Bokade en tid hos Julian inkl. akupunktur och kände direkt att det här var en helt annan nivå. Högt engagerad och extremt duktig naprapat med det där lilla extra. Rekommenderar varmt Julian - den bäste jag besökt."

Cecilia Saberi

Kund

"Den bästa naprapaten jag varit till."

Katarina

Kund

"Kunde knappt gå före besöket. 30 minuter senare var jag pånyttfödd. :)"

Curt Heinrich

Kund

"Så nöjd, har varit kund ca 7 år."

Jeanette Falk

Kund

"Första av 8 napprapater / fysioterapeuter som hittat grundorsaken till flertal idrottsskador."

Theo Gunnberg-Querat

Kund

"Min sambo har haft problem med rygg och nacke i flera år, han har gått till alla möjliga olika, t.o.m. kotknäckaren i stan, men inget har hjälpt. Men idag träffade vi den bästa naprapaten i Sverige. Min sambo kan äntligen röra sig och har äntligen kraft att orka leka och busa med sin dotter igen. Rekommenderas starkt! Han gör olika saker som man ser på videoklipp utomlands, men ingen annan kiropraktor eller naprapat har någonsin gjort det, förutom han, och han gjorde det. Min sambo är så nöjd och känner att han äntligen kan andas, utan att må dåligt. 11/10 möjliga får detta besöket."

Emelie Ekholm

Kund

"Redan efter första gången kände jag skillnad, här får man resultaten man söker efter."

Daniel Livani

Kund

"This team is probably the best in Europe! Thank you for saving my body so many times! With training martial arts a lot of things happen. Julian with team always helps me to get back on track. Thank you!!"

P Capitaõ Grape

Kund

"Kanske bästa i Sverige 🙏"

Jerry Orrebacken

Kund

"Fantastiskt! De långvariga ryggproblem jag dragits med under många år har efter bara några få besök hos Julian minskat rejält. Detta har ingen av alla de tidigare kiropraktorer eller naprapater jag besökt genom åren lyckats med. Trevligt, effektivt och med goda resultat."

Rikard Ericsson

Kund

"Fruktansvärt bra service och idrottsmassage! Kan starkt rekommendera!"

Anes Burnic

Kund

"Julian är grymt duktig. Redan från första besöket kunde han minska min smärta. Han har behandlat mig över ett år nu. Och nu behandlar han mitt handikapp och jag ser väldiga förbättringar. Helt grym snubbe."

Johan

Kund

"Jag kan verkligen rekommendera Napractiva. Jag har gått till Therese i lite över ett halvår och har fått så bra hjälp med mina ryggproblem."

Emilie Kindvall

Kund

"Nybesök – Har haft problem i över 30 år. Gått till många men ingen har kunnat hjälpa mig med höften, bröstrygg och nacken. Julian hade ett fantastiskt bemötande. Ställde många frågor och hittade direkt grundproblemet. Julian, jag gillar ditt sätt att läsa 'kunden', se det dolda, vara rak, tydlig, professionell och ärlig. Du har humor med glimten i ögonen. Vilken gåva att du kan hjälpa människor. Jag kände mig redan bättre efter första behandlingen. Är hoppfull och tacksam. Rekommenderar varmt!"

Katharina Brannlund

Kund

"Professional, friendly, competent and likeable!"

David Bergman

Kund

"Har varit till mängder av olika kiropraktorer, massörer och naprapater utan resultat, men Julian är den första som har gett mig genuint hopp om förbättring. Extremt professionell, men samtidigt ett tryggt bemötande med ett genuint intresse och engagemang att hjälpa till. Rak och ärlig. Rekommenderar starkt."

Ronja Brännlund

Kund

"Jag rekommenderar 100% Napractiva, där är alla väldig duktiga och professionella. 😊"

Andrea Restrepo

Kund

"Professionellt hjälp, Julian är väldigt kunning. Smärtan försvinner efter några behandlingar."

Ksenia Augervald

Kund

"Jag hade ont när jag kom dit men nästan smärtfri när jag gick. Tack för hjälpen."

Imran Jakobsson

Kund

"Underverk för min axel, arm och nacke. Har inte haft så här mycket hopp om bättring på evigheter."

Lotta Hammarström

Kund

"Proffsigt bemötande och otroligt bra naprapat! Här känner man att man är i trygga händer. 🌸"

Nina Ahlgren

Kund

"Fantastik behandling och bemötande. Jag känner mig väldigt trygg och i goda händer. Så proffsig behandling som hjälper mig så mycket!! Tack tack tack. ☀️🙏"

Fia Aunsmo

Kund

"Jag har nyligen besökt denna fantastiska naprapat och jag måste säga att jag är oerhört nöjd med min upplevelse. Naprapaten var mycket kunnig och professionell, och behandlingen var verkligen effektiv. Jag upplevde ständig smärta i ryggen och nacken och hade svårt att hitta lättnad från mina besvär. Men efter att ha besökt naprapaten kände jag en omedelbar förbättring av min smärta och ökad rörlighet."

Patrick

Kund

"Fantastisk kvalitet i bedömning och behandling av skada. Professionellt. Super nöjd."

Charles Wyatt Ehrstedt

Kund

"Jag har haft en otroligt positiv upplevelse av Julian och Napractiva från första kontakten. Under behandlingens gång har jag känt mig trygg och väl omhändertagen - för att inte tala om betydligt mer rörlig i kroppen. Kan varmt rekommendera Napractiva."

Alma Johanson

Kund

"Otroligt proffsig, kunnig och omtänksam. Klart bästa naprapat jag besökt."

Aaron Kroon

Kund

"Jag mår mycket bättre redan efter första besök och jag ser framemot med mera besök hos er. Jag hoppas att alla smärtor kommer att försvinna! Tack igen för att du finns ⭐⭐⭐⭐⭐👌"

Tina Gatsinzi

Kund

"Jag har haft problem med ryggen i flera år och tog äntligen tag i problemet... Redan efter första besöket hos Julian kände jag mig mer rörlig och hade mycket mindre smärta i ryggen, kan inte annat än att rekommendera! 5/5."

Jimmie

Kund

"Jag har gått till Julian i ca 8 år. Efter att ha haft problem med ryggen från att träna simning 10 pass / vecka, så känner man direkt skillnad efter ett fantastiskt besök. Nu när jag tränar för och tävlar i triathlon på nationell nivå. Så har det varit toppen med att boka in en behandling. Oavsett om det är en naprapatbehandling för ryggen eller en massage för att återhämta kroppen. Alltid toppklass och supertrevligt."

Calle Westberg

Kund

"Har elitidrottat i 15 år och haft mängder av olika naprapat / sjukgymnaster genom åren. Men här har jag fått min bästa behandling. Proffsigt bemötande och åtgärdade mina problem direkt. Kan starkt rekommendera ett besök, ni kommer inte ångra er."

Klas Nordström

Kund

"Gick från att behöva ta morfin till att kunna gå utan smärta."

Arad Basketball

Kund

"Trevligt bemötande, gav ett mycket kompetent intryck."

Robin Maddock

Kund

"Mycket duktig naprapat, jättetrevlig och vet vad han gör! Varmt rekommenderar! 🙂"

Marko Jovanovic

Kund

"Fått hjälp med bli av med intensiva nack & axelsmärtor efter tips om Julian av släkting. Proffesionellt mottagande och behandling, man vet vad man gör och det kan kännas. ;) Rekommenderas starkt."

Pelle Nilsson

Kund

"Professionell och tog sig tiden att kontrollera hela kroppen för att hitta källan till mina problem för att sedan ge mig en handlingsplan."

Lina Persson

Kund

"Julian är väldigt kunnig och kunde snabbt identifiera vad mitt problem var och vilka steg som jag behövde ta för att åtgärda det. Rekommenderas starkt."

Linus Videfors

Kund

"Julian på Napractiva är en utomordentligt kunnig, precis och kompetent behandlare! Han tar emot en med ett trevligt och förtroendeingivande sätt och man går därifrån med rak och smärtfri rygg och ny energi."

Anja Qvarforth

Kund

"Julian är riktigt duktig och bemöter sina kunder på deras nivå. Han förstår nivån på träning jag är på och både anpassar kommunikation och behandling utefter det på ett klockrent sätt."

Joakim Nilsson

Kund

"Otroligt nöjd med både bemötande och behandling hos naprapat! Jag kommer definitivt bli en återkommande kund och kan varmt rekommendera kliniken."

Matilda Thunberg

Kund
Naprapat Täby - Napractiva - Täbys naprapat - Bästa naprapat i Täby - Logga - Separator with icon - 55x54

Napractiva - Täbys naprapat finns där du finns!

Slipp stress kring resande i en storstad. Spara massor av tid och fokusera istället all din energi på att koppla av, bli bättre och må bäst - när du vill, var du vill! Få alla Napractiva - Täbys naprapats populära tjänster där du är. Under tiden du skulle behöva köra till oss - eller åka kollektivtrafik - kan du istället vila, njuta och återhämta dig, där du trivs bäst och där du har lättast att slappna av. Inget mer letande efter parkering eller nästa buss / tåg, i sommarhettan eller vinterkylan. Genom att boka våra smidiga hembesök eller kundbesök (på ditt företag, hotell eller annan valfri plats) i Täby - får du tjänsten du önskar, när du vill, var du vill. Vi på Napractiva – Täbys naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Täby med omnejd – var än du befinner dig och föredrar det. Varmt välkommen med din bokning här!

Naprapat Täby - Napractiva - Täbys naprapat - Hembesök och kundbesök - 1

Hembesök & kundbesök i Täby

Napractiva - Täbys naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Täby med omnejd - var än du befinner dig och föredrar det! Vår kompetenta och professionella naprapat, massör / massös eller akupunktör kommer till dig där du är, vilket sparar din värdefulla tid och gör att du kan fokusera dig på din återhämtning, utan stress som resor till och från lokaler i en storstad medför. Varmt välkommen att boka din tid här och så ses vi helt enkelt hos dig, på adressen du valde, exakt då! Väl mött!

Naprapat Täby - Napractiva - Täbys naprapat - Napractivas lokaler - 1

Lokaler i Stockholm & Sollentuna

Föredrar du istället att resa till och besöka en lokal är du även alltid varmt välkommen att boka en tid i våra trevliga lokaler på Sankt Eriksgatan 48D i Stockholm eller på Aniaraplatsen 4 i Sollentuna. Du hittar gott om parkeringsplatser i omedelbar närhet, strax intill lokalerna, med kort gångavstånd till varje lokal. Mer info kring hur du hittar till våra lokaler i Stockholm & Sollentuna finns här - varsågod! Vi tillhandahåller snabb och proffsig hjälp med många olika typer av besvär och skador, samt kan hjälpa dig slippa smärta och obehag redan idag. Hjärtligt välkommen!

Öppettider

Varmt välkommen!

Mån - Fre: 08:00 - 19:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Få våra tjänster gratis!

Napractiva - Täbys naprapat stödjer alla former av friskvårdsbidrag! Friskvårdsbidraget är ett bidrag som arbetsgivare kan välja att ge sina anställda. Då betalar du inte för våra tjänster själv, utan det är din arbetsgivare som betalar åt dig - via ditt friskvårdsbidrag. Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag till alla tjänster som är godkända som friskvård! Våra proffsiga naprapater i Täby hjälper dig gärna kring alla frågor. Hos oss blir du frisk, välmående och maximerar din produktivitet. Skräddarsydda återhämtningsövningar & uppföljningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet ingår. Vi hjälper dig effektivt minska stressen, främja avslappningen, öka koncentrationsförmågan, lungkapaciteten och syreupptaget i kroppen (vilket gör dig mer alert och pigg), förbättra matsmältningen (du blir inte längre trött efter mat - tvärtom), med mycket mera! Allt detta gör dig mycket mer produktiv och effektiv på jobbet!

LÄS MER
Vi använder cookies. Hantera.
Vi använder cookies. Hantera.
Boka tid